FTHM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FTHM

Ogame FTHM savez!

Početna stranicaPortalLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

kandidature

Go down 
4 posters

Vote za Josipa!
Za
kandidature I_vote_lcap100%kandidature I_vote_rcap
 100% [ 9 ]
Protiv
kandidature I_vote_lcap0%kandidature I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Ukupno glasova : 9

Autor/icaPoruka
|dUcKy|
Gost

kandidature Empty
PostajNaslov: kandidature   kandidature I_icon_minitimepon svi 21, 2012 10:53 pm

pozdrav ljudi... imam 17 godina idem u 2. srednje....idem u ZTŠ rudolfa perešina u VG....flotaš sam i jako agresivan igrac...ostali savezi su mrtvi i nema nikakve akcije i međusobne komunikacije...nadam se da cemo zajedno aksat i reciklirat non stop...imam sve komandere na raspolaganju i +30% proizvodnje resursa na svim planetima...imam mjesec i senzorfalanhu lvl4...lord bandit sam...igram ogame 7 godina...koordinate planeta su 1 185 6, 1 2255, 1 263 5, 1 294 8, 1 294 8...na statistika ma sam 307...ovaj acc sam preuzeo danas, trade sam ga za acc na electri koji je u top 20 bio...trenutno nemam skoro ništa obrane i flote jel je fraer koji mi je dao acc dao sve na farm frendovima iz saveza....bio je u top 100 inace...moja flota i resursi su vam na raspolaganju....(flota kad ju izgradim ponovo Smile.... nadam se međusobnoj suradnji....imam msn, skype, teamspeak, šta god vam treba cheers cheers cheers
[Vrh] Go down
DarkMagnus

DarkMagnus

Broj postova : 89

kandidature Empty
PostajNaslov: Re: kandidature   kandidature I_icon_minitimepon svi 21, 2012 11:02 pm

Vote je suta....
[Vrh] Go down
Kristi1991

Kristi1991

Broj postova : 81

kandidature Empty
PostajNaslov: Re: kandidature   kandidature I_icon_minitimepon svi 21, 2012 11:54 pm

skype je samo bitan, kandidatura je dobra, nadam se da ces nam se pridruzit !!
[Vrh] Go down
DarkMagnus

DarkMagnus

Broj postova : 89

kandidature Empty
PostajNaslov: Re: kandidature   kandidature I_icon_minitimeuto svi 22, 2012 1:09 am

Evo i ja podržavam, pa da se malo družimo.....
[Vrh] Go down
MonkeyKing
Admin
MonkeyKing

Broj postova : 94

kandidature Empty
PostajNaslov: Re: kandidature   kandidature I_icon_minitimeuto svi 22, 2012 7:43 am

ok sto se i mene tice
[Vrh] Go down
https://fthm.forumcroatian.com
Gost
Gost

kandidature Empty
PostajNaslov: Re: kandidature   kandidature I_icon_minitimened lip 03, 2012 5:21 pm

Sto se mene tice dobrodosao ^^
[Vrh] Go down
zdravkomamich

zdravkomamich

Broj postova : 44

kandidature Empty
PostajNaslov: Re: kandidature   kandidature I_icon_minitimeuto lip 05, 2012 6:54 pm

Ako je to to, i ja sam za!
[Vrh] Go down
Sponsored content

kandidature Empty
PostajNaslov: Re: kandidature   kandidature I_icon_minitime

[Vrh] Go down

kandidature
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.